06-38766896
(24/7 bereikbaar)

Over Ons

Wij als opvang hebben twee doelen. Bij de wilde (inheemse) dieren zijn we bezig met het grootbrengen, revalideren en terugplaatsen van dieren in het wild. Een wild dier hoort in het wild thuis, als een dier niet teruggeplaatst kan worden in de natuur maken we de keuze om het dier euthanaseren. 

 

Dierenwelzijn staat bij ons altijd op de eerste plaats, ook als het gaat over de humane keuze maken. 

 

Voor onze gehouden dieren zoeken we naar een nieuw huis waar ze een lang en goed leven tegemoet gaan!

Samenwerkingspartners

Wij werken samen met Dierenambulance Hokazo, Dierenambulance Den Bosch en Dierenambulance Maasland. Met samenwerken bedoelen wij dat alle dieren die door hen worden gevonden, met uitzondering van honden en katten, naar onze opvang worden gebracht. Deze dierenambulances volgen onze richtlijnen qua dierenwelzijn en het vervoer van dieren. Het is voor ons erg belangrijk dat het dier zo rustig en fijn mogelijk wordt vervoerd, daarom zijn wij ook zo blij met onze partners die dezelfde maatstaven gebruiken. 

 

Tevens vallen wij voor de wilde dieren onder de vergunning van Dierenasiel Someren waar wij een hele prettige en goede samenwerking mee hebben. Dieren die bij ons binnenkomen gaan niet standaard naar het Vogelasiel in Someren, dit is altijd in overleg, kijkend naar het beste voor het dier.