HELP ONS HELPEN

IEDER DIER HEEFT TOCH RECHT OP ZIJN BESTE LEVEN

Hello world

SAMEN STAAN WE STERK


Als opvangcentrum hebben wij als doel financieel zorgvrij te zijn. Met verzorgingskosten rondom de €15.000 euro per jaar proberen we uiteraard quitte te spelen. Maar voor ons en de dieren zou het zoveel fijner zijn als er ook een buffer opgebouwd kan worden. Als iets dan kapot gaat of er veel onverwachte medische kosten zijn hebben wij als opvang ademruimte en kunnen we de dieren altijd voorzien van de best mogelijk zorg in zowel medische zorg als algemene zorg.

HUIDIGE INKOMSTENBRONNEN


Momenteel ontvangen wij financiële steun van Dierenlot, het gaat hierbij om ongeveer €2.000,- tot €4.000,- per jaar. De dieren die bij ons gebracht worden bieden wij ook (bijna) altijd weer aan ter adoptie, mits de eigenaar zich niet meldt. Deze adoptie zorgt voor een omzet van bijna €8.000,-, echter moeten hier de dierenartskosten nog afgehaald worden waardoor het realistische bedrag uitkomt om ongeveer €1.000,- tot €2.000,-. 

SPONSORS

Leijgraaf
Van Zoggel
Dierenlotttt
Depot
Donato's
Pc Rolin

FINANCIËLE HULP BIEDT ZOVEEL MOGELIJKHEDEN

1.


Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen op de website en via social media om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen als dank voor je sponsoring! 

2.


Donaties zijn aftrekbaar!

Als de gift naar een ANBI (algemeen nut beogende instelling). Dat geldt niet voor contante giften. 

3.


Is er echt een derde reden nodig of weet je stiekem al wel dat dit gewoon een heel fijn gevoel geeft? Financiële hulp is de beste hulp die een stichting kan krijgen samen met zijn vrijwilligers!

Donateur worden kan zakelijk en privé. Je kunt al donateur worden vanaf €50,- per jaar! Je ontvangt naast heel veel dankbaarheid onze maandelijkse nieuwsbrief en hebt natuurlijk ten allen tijden recht op inzage van financiën, oftewel, jij weet altijd wat we met jouw geld doen!


Mocht je donateur willen worden ontvangen we graag onderstaande informatie, vanuit daar zullen we de automatische machtiging aanvragen!

Ik wil donateur worden!

 
 
 
 
 
 
 
aangemeld worden voor de nieuwsbrief
maandelijks een factuur van mijn incasso/donatie
 
met de maandelijkse incasso van het door mijzelf ingevulde bedrag
met het bewaren van mijn gegevens volgens de AVG-richtlijnen zolang mijn incasso loopt
 
 
unsplash