Afstand doen van je dier(en)

Liefde is ook loslaten


Afstand doen van een dier waar je dan wel lang of kort voor gezorgd hebt brengt altijd veel gemengde gevoelens met zich mee. Het belangrijkste dat je jezelf moet afvragen is: wat is het beste voor het beestje? 


Wij merken dat veel eigenaren moeite hebben met het doen van afstand omdat ze bang zijn dat hun diertje vervolgens niet goed terecht komt. Het enigste wat wij kunnen beloven is dat wij altijd, ongeacht ras, soort of karakter van een dier het best passende huisje zoeken en vinden. Het dier moet namelijk centraal staan, en als we dat met zijn allen kunnen bereiken zijn we al een heel eind. 

Als je afstand wil doen van je dier(en) kun je onderstaand formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je mag ons ook zelf mailen: adoptie@opvangcentrumdemaashorst.nl.


Voor het breng van een afstandsdier vragen wij altijd een bedrag/vergoeding. Op het moment dat wij dit niet doen gaan wij namelijk zelf binnen de kortste keren failliet. Als oud-eigenaar mag je altijd vragen om op de hoogte te houden geworden en mocht de nieuwe eigenaar het goed vinden zullen we ook later nog zoveel mogelijk met je delen! 


Iedereen doet altijd zijn uiterste best maar heel soms is de situatie al zo erg dat iemand zich schaamt, bij ons hoef je je niet te schamen als je voor het welzijn van je dier kiest. Ben alsjelieft open en eerlijk over de huidige situatie dan wel gezondheid van het dier en wij zullen geen oordeel vellen. We gaan jou en het dier namelijk helpen de situatie te verbeteren. De prijzen die wij hanteren voor afstand zijn onder het formulier terug te vinden. 

Ik wil afstand doen van mijn dier

 
 
 
 
 
 
Ik ben akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen
Ik weet dat er afstandskosten aan verbonden zitten en hoor het bedrag later. Als ik akkoord ga ben ik nog nergens aan verbonden.
Ik wil afstand doen van mijn dier(en)
 
 

Vogels & Pluimvee


Kip - hen

€ 10.00

Pauw/Eend/Gans

€ 10.00

Diamantduif/Zebravink

€ 2,50

Grasparkiet/Valkparkiet

€ 5.00

Dwergpapegaai

€ 7.50

Kip - haan

€ 30.00

Kwartels

€ 2,50

Kanarie

€ 2,50

Kakariki/Pyrrhura

€ 5.00

Knaagdieren & Konijnen


Konijn - voedster
Afhankelijk van sterilisatie en vaccinatie

€ 20.00 tot € 60.00

Konijn - ram
Afhankelijk van castratie en vaccinatie

€ 20.00 tot € 60.00

Konijn - koppel.

Afhankeijk van castratie / vaccinatie

€ 40.00 tot € 60.00

Overige dieren


Russische dwerghamster

€ 5,00

Rat

€ 10,00

Gerbil

€ 10,00

Syrische hamster

€ 10,00

Fret - vrouw
Afhankelijk van sterilisatie en vaccinatie

€ 20.00 tot € 80.00

Fret - man
Afhankelijk van sterilisatie en vaccinatie

€ 20.00 tot € 60.00

unsplash